-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10430 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

بسيار علاقه مند به يادگيري علوم مختلف (كامپيوتر, اينترنت , موسيقي , طراحي و...) هستم , آيا به نظر شما اين يك علاقه مثبت است يا كاذب ؟ آيا انجام اين كارها منافاتي با اسلام دارد؟

يادگيري علوم و فنون و هنرهاي مختلف , در واقع نوعي جواب گويي به حس علم دوستي و جهل گريزي است كه خداوند در وجود هر انساني به وديعه نهاده است . تمام اين كارها خوب است , البته به دو شرط:

1 يادگيري علم هدف اصلي نباشد, بلكه اين يادگيري ها وسيله اي باشد براي درك بهتر هستي و معرفت نسبت به خالق علم و هنر و زيبايي ;

2 ابزار تفاخر, تكاثر در مال , فساد و انحراف و غفلت نباشد, بلكه در خدمت به خلق خدا به كار گرفته نشود.

اما نكته اي را هم بايد در دوران كنوني مد نظر داشته باشيم و آن اين است كه با توجه به گسترش روزافزون علوم در تمامي عرصه ها و محدود بودن عمر و توان آدمي , ديگر محال است كسي در چند رشته توامان به موفقيت و چيره دستي دست يابد. بدين لحاظ لازم است شما با مديريت احساسات و علايقتان و تأمل در اهم و مهم هر يك از اين رشته ها ببينيد كه در كدام يك داراي استعداد و ذوق بهتر و توانايي بيشتر هستيد و در يك يا دو رشته از آن به صورت حرفه اي مشغول به يادگيري گرديد و ساير علاقه ها را در حد اطلاعات عمومي پيگيري نماييد. بدين صورت اميد است كه موفق گرديد. در مورد اين كه اسلام با اين كارها مخالف است يا خير, بايد بگوييم كه اسلام آموختن علم را ستايش كرده و آن را ستوده است . در مورد بعضي علوم مورد اختلاف علما (مانند موسيقي و...) هم بايد به نظرمرجع تقليدتان عمل نماييد و ببينيد كه آيا ايشان اجازه يادگيري آن را مي دهد يا خير؟

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.